Generatoare Constanța

Închirieri Generatoare Mobile Trifazate De Ultimă Generație

Oferim spre închiriere o gamă largă de generatoare electrice mobile trifazate de ultimă generație ce pot fi folosite în mai multe domenii: pentru evenimente în aer liber (concerte, petreceri, spectacole, nunți etc.), pentru pană de curent la cladiri de birouri, hoteluri, restaurante, pentru șantier, reclame, filme, backup energetic etc.

Toate generatoarele noastre pentru închiriat sunt de calitate superioară, prevăzute cu protecții la supratensiuni, subtensiuni, suprasarcină sau frecvență necorespunzatoare.

Generatoarele electrice mobile de închiriat sunt echipate cu: motoare diesel de ultimă generație cu consum mic de motorină (250 g motorină kw/h), carcase de protecție speciale și sonorizare eficiente pentru funcționarea în zone rezidențiale, numeroase variante de conectare prin prize (16 A, 32A, 63A, 125A, power lock, monofazate și trifazate) și borne.

Operațiunile de service, înlocuirea consumabilelor intră în sarcina firmei noastre, utilizatorul are obligația de alimentare cu combustibil.

Ai Nevoie De Un Generator?

Generator de inchiriat

Ai nevoie de mai multe informații?

Suntem la dispoziția ta pentru orice întrebări sau informații suplimentare.